J.H. Mieris

voor al uw schilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerk
 

Binnenschilderwerk is zeker zo belangrijk als buitenschilderwerk. U wilt uw woning zo goed mogelijk beschermen tegen alle weersinvloeden en dit graag met mooie kleurencombinaties. Maar let wel! Als uw binnenschilderwerk slecht onderhouden is dan kan dit funest zijn voor uw houtwerk ook al is dit voorzien van een goed verf systeem aan de buitenkant. Vooral met vochtige (condens) ramen en niet afdoende schilder- en/of kitwerk zal dit binnen afzienbare tijd inwatering veroorzaken langs condensprofielen of direct op het hout. Hierdoor zal een rottingsproces van binnenuit starten. Wij kunnen vrijblijvend uw woning op deze problemen controleren en u adviseren over mogelijke oplossingen.

Buitenschilderwerk.

Een afdoend verfsysteem kan uw houtwerk beschermen tegen weersinvloeden zoals felle zonnestralen, regenbuien en vorst. Ons bedrijf werkt dan ook met professionele hoogwaardige producten ter bescherming en verfraaiing van uw woning. Zo verlengt u de levensduur van uw dure kozijnen, deuren en ramen.

J.H. Mieris kan ook voor u een professioneel kleuradvies verzorgen. Wij komen ook hiervoor graag vrijblijvend bij u langs.