J.H. Mieris

voor al uw schilderwerken

Wandafwerking

Behang kan voor een positieve verandering van sfeer in uw woning zorgen. Zowel modern als traditioneel behang kunnen wij professioneel voor u afwerken. Maar dit geld ook voor het schilderen van wanden (texen) in egale kleuren en dat al dan niet van decoratieve vlakken of contrasten voorzien. Ook is het mogelijk om de muren te voorzien van een structuurverf (kwarts). Deze speciale verf is ideaal voor de wat slechtere ondergrond door zijn goede hechting. Deze kan uiteraard ook weer afgewerkt worden met een muurverf.

Tegenwoordig is het ook heel modern om met het zogenoemde Scan (glasvlies) te werken. Dit lijkt op behang maar is veel steviger en heeft een mooie structuur. De stevigheid van dit materiaal maakt het o.a. ideaal voor muren met scheuren mooi egaal te maken. Ook dit is dan weer af te werken met een muurverf zoals bijvoorbeeld de meerkleuren verf.

Kitafwerking

Afkitten van ramen kan voorkomen dat het hout condenswater gaat opzuigen en uiteindelijk gaat rotten. Maar ook het (af)kitten van badkamers, toilet, wastafel, keuken, tegels, sanitair en dilatatie voegen kunnen wij professioneel voor u afwerken.